Αποστολή ρουχισμού από την ΑΣΠΙ

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τη Δευτέρα, στις 10 Ιουνίου 2013, στείλαμε στην Αθήνα, στην Οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ και για τις ανάγκες του Προγράμματος Στήριξης Αστέγων, την υλική βοήθεια που συγκεντρώσαμε, χάρη στη γενναιοδωρία των συντοπιτών μας. Ρουχισμός, παπούτσια, μαξιλάρια, πετσέτες,  παιχνίδια, είδη βρεφικής φροντίδας κ. ά  φορτώθηκαν στο τετράτονο φορτηγό του φίλου Αποστόλη Κόχιλα, ο οποίος πάντα αφιλοκερδώς μεταφέρει τα δέματα από την Ικαρία στην Αθήνα. Τη μεταφορά του υλικού από το Πρακτορείο του μέχρι τον Βοτανικό, όπου βρίσκεται το Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑΣ, την αναλαμβάνει επίσης αφιλοκερδώς ο Θοδωρής Κ. Παπασιμάκης με το δικό του φορτηγό. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευγνωμονούμε για τη βοήθεια.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από αυτό το υλικό μοιράσαμε στις 14 Μαΐου στεγνά και καθαρά ρούχα στους  35 πρόσφυγες από τη Συρία που έφτασαν στην Ικαρία.

Ευχαριστίες από καρδιάς εκφράζουμε  στον κ. Ηλία Ζήζη, που μας πρόσφερε το χώρο για τη συγκέντρωση των δεμάτων επί τέσσερις μήνες, καθώς και σε όλους εσάς που συμμετείχατε στο εγχείρημα με την πολύτιμη προσφορά σας.

 

 

                                                                               Ικαρία,  11/6/2013

                                                                                Α.Σ.Π.Ι

Facebooktwitterpinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *