Ανακοίνωση-ευχαριστήριο μήνυμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε τους συνδημότες που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σας τιμούμε, κι εμείς, γιατί αντισταθήκατε στις αφόρητες πιέσεις και στους ανήθικους εκβιασμούς. Γιατί απελευθερωθήκατε και στηρίξατε μια διαφορετική κινηματική πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση, που εκφράζει τη συμμετοχή των δημοτών στα κοινά με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες. Γιατί πήγατε κόντρα στο ασφυκτικό μοντέλο του «διπολισμού», στο εκβιαστικό δίλημμα της χαμένης ψήφου.

Και σ’ αυτήν την αναμέτρηση το περιβάλλον ήταν ιδιαίτερα πολωμένο, με έλλειψη πολιτικού διαλόγου και απουσία συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων. Αποκορύφωμα αυτών ήταν η στάση των τοπικών ΜΜΕ (Ράδιο Ικαρία & Ικαριακή Ραδιοφωνία) που προσπάθησαν να θίξουν και να γελοιοποιήσουν τον επικεφαλής μας, αφήνοντας στην άκρη τις αρχές του επαγγελματισμού, της αντικειμενικότητας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αποδεικνύοντας περίτρανα πια ότι είναι φερέφωνα της Πανικαριακής Ενότητας Αλλαγής.

Πραγματοποιήσαμε και πάλι έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, μακριά από παροχολογίες και ανώδυνες ψηφοθηρικές υποσχέσεις, υποσχόμενοι ρήξεις με τις συντηρητικές ή καθοδηγούμενες πολιτικές των άλλων παρατάξεων.

Η στάση, η πίστη και η επιμονή σας μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε από κοινού, πιο δυνατοί και πιο έμπειροι, μέσα στα συμβούλια, αλλά και μέσα στην κοινωνία.

Επιδιώκουμε, με κοινό όραμα, το μέλλον που αξίζει στο νησί μας μέχρι την τελική νίκη.

9/10/23

 

ΑΣΠΙ-ευχαριστήριο-091023

Facebooktwitterpinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *